fbpx

Elämäntapamuutos

🍀🍹🌞Helppoa 🌞 🍀🍹

Elämäntapamuutos ei ole niin vaikeaa kuin sen ajattelemme. IhanaOlon valmentajat ovat tukenasi hyvinvoinnin polullasi useamman vuoden kokemuksella, tiedolla ja taidolla.

🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞

Kartoitan sinulle osuvimman vaihtoehdon terveyskartoituksen ja elämäntilanteesi huomioiden. Kehoa ei kannata stressata liikaa, sillä silloin ei tulostakaan synny. Jos sinulla on kiireinen alkuvuosi, annamme sinulle vaihtoehtoja. Kaikissa saat tulosta ohjelmaa noudattamalla.
Aineenvaihdunta- ja terveysohjelman aikana elimistö puhdistuu ja hidastunut aineenvaihdunta käynnistyy.

Ohjelmat ovat sinulle, joka kamppailet painosi kanssa, olet väsynyt tai nukut huonosti. Sinulle, joka haluat eroon turvotuksesta. Sinulle, joka haluat alentaa riskiä elintapasairauksiin tai olet jo sairastunut. Sinulle, jolla aineenvaihdunta on hidastunut, suolisto oireilee tai haluat yksinkertaisesti puhdistua. Ohjelmat sopivat ihan kaikille, jotka haluavat itselleen parasta.

Ravitsevan ruuan lisäksi nautitaan hyvänmakuisia juotavassa muodossa olevia, hyvin imeytyviä, turvallisia FitLine ravintolisiä. Ravintolisien avulla voidaan keholle taata kaikki elimistön tarvitsemat ravintoaineet ohjelman aikana. Suosittelen aina turvallista ja terveellistä ohjelman läpivientiä.

🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞

STARTTI JA JATKO

Starttivaiheet molemmissa ohjelmissa kestävät 28 päivää, joka tehdään yleensä viidestä eri syystä: insuliiniresistenssin purku, kehon tulehdustilojen alentaminen, suoliston rauhoittaminen, aineenvaihdunnan aktivointi, solujen, maksan ja munuaisten puhdistuminen, energia-aineenvaihdunnan käynnistäminen.

Kuurivaiheen jälkeen siirrytään vaiheeseen, joka kestää 2-3kk. On tärkeää kuunnella omaa kehoa. Kun pikkuhiljaa aletaan palauttaa vanhoja ruoka-aineita takaisin ruokavalioon, keho kertoo, jos syöt jotain mikä ei elimistölle sovi. Ohjelmat ovat opettajana sinulle, ja ohjelman avulla saat tiedon siitä, mikä sinulle sopii ja mikä ei. Tämän jälkeen voit itse tehdä valinnan – haluatko syödä ruokaa ja kärsiä sen myötä tulevista oireista vai haluatko jättää kyseisen ruoka-aineen pois ja elää oireetonta elämää. Tämä on ravinnon voimaa!

Jokaisella ohjelmaan osallistuvalla on oma tukihenkilö, joka valmentaa sinua kuurivaiheen ajan aktiivisesti, halutessasi IhanaOlon ryhmätapaamiset, terveyskartoitus,-ohjeet ja henkilökohtainen valmennus, videotallenteet, ruokareseptit sekä vertaistuki kiitellyssä Facebook-ryhmässä.

ELÄMÄNTAPAVAIHE

On vaihe, jolloin syöt itsellesi hyväksi havaitsemaa ruokavaliota ja käytät tarvittaessa ravintolisiä. Voit myös uusia koko kuurin 1-3 kertaa vuodessa, jolloin voit taata sen, että elimistösi ja aineenvaihduntasi pysyy hyvässä kunnossa jatkossakin. On siis tärkeää hoitaa omaa kehoa joka päivä, ei pelkästään kuurimaisesti. Ethän pese hampaitasikaan kuureittain tai käy suihkussa kuureittain. Kehon huoltaminen niin sisäisesti kuin ulkoisesti pitää tehdä joka päivä! Näin saat normaalisti toimivan kehon ja aineenvaihdunnan!

Ohjelmat toimivat äärimmäisen hyvänä ponnahduslautana terveempään elämään. Tulokset ovat pysyviä kun kuurivaihe ja optimointi on tehty oikein sekä jatkat terveellisiä elämäntapoja ja ravintolisien päivittäistä käyttöä jatkossakin. Mikäli aineenvaihduntasi on kovin jumissa, saatat joutua toistamaan kuurin jossain vaiheessa toisen tai kolmannen kerran, ennen kuin tilanne tasapainottuu.

🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞

Mitä ohjelmat maksavat?

Ohjelmassa käytettävät ravintolisät ovat se, mistä maksat.

Muu on ilmaista: oman IhanaOlon ryhmätapaamiset, terveyskartoitus,-ohjeet ja henkilökohtainen valmennus, videotallenteet, ruokareseptit sekä vertaistuki kiitetyssä Facebook-ryhmässä.

Lisämaksusta IhanaOlosta saat myös ravintoaine- verensokeri- ja ketoainemittaukset, hieronnat.

Riippuen ohjelmasta hinta on alkaen 89 eur -220 eur/ 1 kk ja seuraavat 2 kk vähintään 88,20 eur.
• Suolistojuoma , joka sisältää ruuansulatusentsyymejä, probiootteja ja kuituja, vitamiineja (A, C ja E), seleeniä ja kurkumiinia
• Energisoivan B- ja C -vitamiinijuoman
• Mineraalijuoman, joka tasapainottaa happo-emästasapainoa
• Suolistoa tukevan probioottijogurtin
• Nesteenpoistoa tukevan yrttiteen
• Aminohapot, joita keho tarvitsee kaikkialla uusien solujen rakentamisessa
• Omega-rasvahapot aivojen ja sydämen hyvinvointiin.

Ravintolisät ovat hyvänmakuisia, hyvin imeytyviä ja luonnollisia, Premium luokan ravintolisiä.
• tuotteet valmistetaan luomulaatuisista kasviksista, ei geenimanipulointia, ei torjunta-ainejäämiä, raskasmetalleja tai muita kemikaaleja
• tuotteet tarkastaa, valvoo ja auditoi ulkopuolinen taho TÜV
• tuotteet valmistetaan samoilla GMP-standardeilla kuin lääkkeet
• tuotteet ovat patentoituja.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ravintolisillä on 30 päivän 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu – näin voit toimia riskittömästi. Kokeilemalla tuotteita et voi siis menettää mitään.

🔥🍹OLETKO MUKANA? 🔥🔥

Mikäli haluat mukaan ryhmäyhteislähtöön, tai haluat pelkät ravintolisät käyttöösi – ole yhteydessä  040 5895161.
Optimaalisetti kannattaa ottaa käyttöön ennen kuurin aloitusta, jotta ehdit tankata kehoon ravintoaineita ja kuntouttaa suolistoa. Näin kaikki ei ole uutta ohjelmien starttivaiheen ensimmäisenä päivänä.

Mikäli juuri tuo päivä ei sovi kalenteriisi, voit tehdä ohjelman myös oman aikataulusi mukaan – ohjeet ja valmennuksen saat milloin vaan.

😍 Haluatko muutosta nykyiseen tilanteeseesi – tee muutos! Muutoin olet 28 päivän jälkeen samassa pisteessä kuin nyt.

🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞 🍀🍹🌞