fbpx

Helmikuu

Tervetuloa helmikuu ja kaikille ihanaa oloa alkukevääseenkin

☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️

Nyt on kuukauden teemaohjelmat selvillä! Nyt kannattaa kirjata päivät kalenteriin. Muistathan IhanaOlon ajanvarausjärjestelmä on käytösssäsi 24/7. Otathan yhteyttä, jos sopivaa ravintokonsultaatio tai -mittaus, hierontahoitoaikaa ei ole avoinna kalenterissa. Meitä kehutaan joustaviksi, joten laita viestiä, soita ja sovitaan aika.

Helmikuun IhanaOlon ohjelmaa. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, mieluusti 48 h ennen ohjelmaa. Paikkoja on rajoitetusti. Mahdollisista muutoksista tms. ilmoitamme osallistujille. Pop-Up päiviin ei ole välttämätöntä ilmoittautua. Toki olemme ilmoituksesta iloisia järjestelyiden takia, se helpottaa.

to 6.2. ja 21.2. klo 18 Spiraalistabilaatio, 1 h
la 8.2. klo 12-16 Pop-Up /avoimet ovet
ma 10.2. klo 19 Yin -jooga, 90 min
la 15.2. klo 12-16 Ystävänpäivä on joka päivä. Ihonhoito iltapäivä
ti 18.2. klo 18 Ravinnon Voima -luento/diplomiravintoterapeutti Miia Inkeroinen

pe 21.2. klo 18 Spiraalistabilaatio, 1 h
la 22.2. klo 12-16 Pop-Up/avoimet ovet

Maaliskuun Yin Joogat aina sunnuntaisin klo 15.30, 90 min.
1.3, 15.3. 22.3. ja 29.3.

IHANAOLO LAUANTAIN POP-UP ILTAPÄIVÄT klo 12-16
Tervetuloa, ovet ovat avoinna lauantaisinkin hyvinvoinnille. Voidaan hyvin. Tarjolla on maistiaisia ravinnon voimasta Fitlinen tuotteiden avulla hyvinvointimme ylläpitoon. Kerromme hyvinvoinnin askelista ja tarjoamistamme palveluistamme tukemaan hyvinvointia.
Ihonhoitoon keskittyvä iltapäivä testihoitoineen on luvassa 15.2. Tarjolla on myös intialaista päähierontaa 15 min/ 5 eur.

RAVINNON VOIMAN LUENTO/ Diplomiravintoterapeutti Miia Inkeroinen kertoo muunmuassa syvemmin solujemme aineenvaihdunnasta, insuliiniresistenssista, maksan tärkeästä tehtävästä, kehon autonomisen hermoston tasapainosta ja kuinka voimme ravinnon voimalla ylläpitää hyvinvointiamme. Ilmoittautuminen IhanaOloon 040 5895161, info@minnapu.fi, paikkoja rajoitetusti.

SPIRAALISTABILAATIO
Tule kokeilemaan spiraalistabilaatiota pienryhmässä. Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka tähtää erityisesti selän toiminnallisuuden kehittämiseen. Menetelmä on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selän kipujen ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja parantamisessa.

Sinulla ei tarvitse olla liikunnallista taustaa voidaksesi osallistua. Tunnilla työskennellään kevyesti erityisiä spiraalistabilaatio-vastuskuminauhoja käyttäen. Pukeudu tunnille joustaviin, mukaviin vaatteisiin ja varaa lämmintä vaatetta mukaan.

Uusille tunnin kokeiluhinta on 10 euroa / hlö ja muille 15 euroa / hlö. Maksu pankkikortilla tai käteisellä. Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu tekstaamalla/soittamalla Jennille p. 0451641334

YIN JOOGA
perustuu joogaan, kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen meridiaani ajatteluun, taolaisuuteen ja vähän kiinalaisiin kamppailulajeihinkin. Joogan avulla pyritään hoitamaan kehoa, avaamaan kalvorakenteita ja rentouttamaan lihaksia.Yin-jooga hellii mieltä ja kehoa lempeällä tavalla, liikutaan hitaasti ja rauhallisesti.
Yin-jooga sopii kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita.
Lämmintä vaatetta päälle ja mukaan; villasukat vakiovaruste
Minimimäärä on neljä.
Maksu mobilepay tai käteinen ensimmäisellä kerralla ennen tuntia, 100 eur/ 5x kurssi a 90 min, sitovat ilmoittautumiset. Osallistujat mielellään aina viim. 10 min ennen tunnin alkua paikalla, jotta päästään aloittamaan ja lopettamaan ajoissa.
Joogaope Terhi on suorittanut joogaopettaja RYT200 koulutuksen muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä hän on RYT300 jatkokoulutuksessa. Joogaa ja pääasiassa yin-joogaa Terhi on harrastanut yli 15 vuotta. Muuta liikuntataustaa on agilitysta, jalkapallosta, karatesta, kilpatansseista, pilateksesta, ratsastuksesta…kesällä golf ja lavatanssit kuuluu suosikkilajeihin.

Lisätietoa IhanaOlosta Minnalta 040 589 5161 info@minnapu.fi

☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️