Siirry sisältöön

Hierontahoidot

Hoito

Päätähtenä olet sinä ja sinun yksilöllinen, ainutlaatuinen kehosi.

Käytän hierontaa, perinteistä jäsenkorjausta, shiatsua aina tarpeen ja toiveidesi mukaan. Uskon hieronnan ja hoidon hyvää tekeviin vaikutuksiin. Jokaisella meillä on täysin yksilöllinen tarve hakeutua hoitoon. Räätälöin hoidon sinun toiveitasi kunnioittaen huomioiden mahdolliset vasta-aiheet. Tutkin ja käytän hyväkseni kaikkea oppimaani hoitotilanteessa.

Olen ValViRan hyväksymä koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattihenkilö. Kuulun hierojaliittoon ja perinteiseen jäsenkorjausyhdistykseen.

Kuinka tärkeää onkaan lepo ja uni korjataksemme kehoamme päivän puuhista. Nukummeko riittävästi, onko unen aika palauttavaa ja korjaavaa? Riisummeko luustomme merkittävistä hiven-ja mineraaliaineista huomaamatta happamuudellamme? Liiallinen happamuus kehossamme on kasvualusta hiivoille, huonolle bakteerikannalle, aineenvaihdunnalle, kivulle, matala-asteiselle tulehdukselle kehossamme.

Entäpä suoliston merkitys? Saammeko nauttimamme ravinnon imeytymään? Entäpä kuonanpoisto? Kuinka kehomme hapensaanti, aineenvaihdunta toimii? Olisiko stressin sietokykyyn myös ravinnolla merkitys? Onko apua liikunnasta, jos olet väsynyt, uupunut ja kivulias? Olisiko ensin fiksua korjata keho, jotta energian tuotanto ja vireystila toimii. Kun tasapaino on saavutettu, liikkuminen tulee luonnostaan, ilolla.