fbpx

IhanaOlomatkat

Covid 19 ohjeistuksen mukaan kevään matka on peruttu.

Kevään 2020 IhanaOlo matka on julkaistu.

Tervetuloa mukaan keväiselle hyvinvointiviikolle IhanaOlon opastamana. Viikoksi on luvassa kattava ohjelma hyvinvoinnillesi aina ravintolan antimista lähtien.

7.-14.04.2020 Kroatiaan

Voi ihanuutta, kauneutta ! Kroatiassa sijaitseva Šibenik-Kninin alue Krka-joen suistossa hemmottelee useilla luonto- ja kulttuurikohteilla.

Lisätietoa ja ensistepit antaa IhanaOlon Minna 040 589 5161 info@minnapu.fi

🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

D80480 07.04.2020 08:30 – 10:30 Helsinki – Split
D80481 14.04.2020 11:15 – 15:10 Split – Helsinki

Amadria Park Hotel Ivan **** SUP
Hoteli Solaris 86, 22000 Sibenik

www.amadriapark.com

Tasokas hotelli palveluineen. Matka Splitiin on noin 55 km. Hotelli Ivan on lähellä uimarantaa, altaita, dalmatialaista Ethno-kylää ja mediterraanista aukiota. Garden Spassa on 6 sisäallasta, kuntosali, sauna ja kylpyläpalvelut. Ulkona merivesiallas ja allasbaari. Alueella myymälöitä. Ulkoilumahdollisuudet. Hotellissa on ravintola ja baari, jossa iltaisin elävää musiikkia. Tilavissa huoneissa suihku, wc, hiustenkuivaaja, kylpytakki, taulu-TV, suoravalintapuhelin, lisämaksullinen minibaari, maksuton WIFI, tallelokero, ranskalainen parveke.

Hinta on a 1060 eur kahden hengen huoneessa/ 7 yötä
yhden hengen huonelisä on 190 eur

Hintaan sisältyy :
-menopaluulennot Helsinki-Split-Helsinki Norwegianin reittivuorolla turistiluokassa sisältäen laukun ruumaan.
-majoitus ****SUP-hotellissa Amadria Parkissa valitussa huonetyypissä 7 yötä sisältäen aamiaisen noutopöydästä ja puolihoidon, altaiden, kuntosalin päivittäinen käyttö ja hotellin uimaranta
-lentokenttäkuljetukset ja paikalliset verot
-matkanjohtaja ja hyvinvointivalmentaja IhanaOlon Minna Ruohtula
-ravintoainemittaus, hyvinvointiluennot
-yhteiset liikunnalliset tunnit kuin myös kehonhuoltotunnit, iloa ja energiaa

Olen Minna ja on ilo olla matkanjohtajasi, oppaasi ja valmentajasi hyvinvoinnin matkalla Kroatiaan. Olen toiminut aikoinaan kylpylä-, kaupunki- ja rantalomaoppaana Adrian rannikolla useissa kohteissa 1980- ja 1990 -luvulla ja muutama vuosi sitten kiersimme eteläistä osaa ryhmän kanssa.

Keväisen viikkomme aikana on hyvinvointiluentojen ja päivittäisen liikunnallisen hyppelyn lisäksi ravintoainemittaus. Testissä selviävät vitamiini- ja hivenaineet, suolistonkunto, luusto, ph-tasapaino.
Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina ja joka päivä yhä enemmän. Terveyden ja hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, liikunta, ihmissuhteet ja ravinto. Elinvoimaiset, puhtaat ravintoaineet ovat kaiken perusta. Halutessasi voit osallistua matkallamme myös kehon kevennykseen,sillä ravintolan kanssa on sovittu yhteistyössä Ravinnon Voiman mukaisesta tarjoilusta.

Tässä muutamia virkistäviä ehdotuksia päiväretkikohteiksi.
Krkan Kansallispuistoretki € 80.00 Retken kesto 7 tuntia, menopaluulaivamatka Krkaan, lounas laivalla, tutustuminen Kansallispuistoon ja paikallisoppaan palvelut.
Zlarinin „vihreä korallisaari” ja Sibenikin saaristo € 40.00
Kornatin Kansallispuisto € 70.00 Kornatin saariryhmä on Kroatian suurin.
Rafting Cetina-joella € 75.00
Unescon perintökohteet Split ja Trogir € 55.00

Vastuullinen matkanjärjestäjä Program Travel Kft. /Hungary
MATKAN VARAUS- JA MAKSUEHDOT: Matkasopimus syntyy, kun matkustaja tilattuaan matkan suorittaa varausmaksun 200 € /henkilö viimeistään 05.01.2020, jota ei hyvitetä mahdollisen peruutuksen yhteydessä.
Loppusuoritus maksetaan viimeistään 07.03.2020. Jos maksusuoritukset laiminlyödään, on matkanjärjestäjällä oikeus purkaa sopimus.
HINNAT: Matkapalvelujen hinnat perustuvat 10/2019 voimassa olleisiin hinnastoihin. Näiden oleellisesti muuttuessa pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jotka tarkistetaan 6 viikkoa ennen matkaa.
MUUTOKSET JA PERUUTUKSET: Tämän matkan kohdalla noudatetaan järjestäjätahojen, hotellien ja lentoyhtiöiden meille antamia peruutusehtoja: Aikaisemmin kuin 25.11.2019 tapahtuneesta peruutuksesta peritään 200 € /henkilö. Tämän jälkeen peruutuksista peritään koko matkan hinta.
VAKUUTUS: Matkapalvelujen hintaan ei sisälly vakuutusta. Suosittelemme peruutusturvan kattavan matkavakuutuksen ottamista.
MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUDET JA VASTUUT: Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka mm. matkakohteessa ilmenevien ylivoimaisten esteiden vuoksi. Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat ”force majeure” -tapauksissa. Lisäksi matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, kuljetusvälinettä, aikataulua tai reittiä, jos muutokset eivät olennaisesti vaikuta matkan sisältöön. Kuljetuksiin osallistuvien lentoyhtiöiden vastuu määräytyy ilmakuljetussopimuslain mukaisesti. Tiedot annetaan muutosvarauksin. Matkan toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää; matkan mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan 05.01.2020 mennessä

🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️