IhanaOlomatkat

HYVINVOINTIMATKA HÉVIZ 02.01.-09.01.2020

Olisiko viikko osuva myös kehonkevennykselle ja puhdistautumiselle?

Se on mahdollista, sillä olemme suunnitelleet hotellin keittiön kanssa ateriakokonaisuudet valmiiksi. Sinun tulee vain istua pöytään ja ravinto-ohjelma työstää Ravinnon Voimalla kehosi terveellisesti ”tehdasasetuksille”. Ohjelmasta saat tietää lisää ottamalla minuun yhteyden. Aloitamme jo nyt syksystä pikkuaskeleet kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Valinta ja päätös on sinun. Matkalle lähtö ei edellytä osallistumista ravinto-ohjelmaan.

Viikon aikana hyvinvointiluentojen ja päivittäisen liikunnallisen virkistyksen lisäksi matkanhintaan sisältyy ravintoainemittaus.
Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina ja joka päivä yhä enemmän. Terveyden ja hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, liikunta, ihmissuhteet ja ravinto. Elinvoimaiset, puhtaat ravintoaineet ovat kaiken perusta.

Lento
AY1251 02.01.2020 09:30 – 10:50 Helsinki – Budapest
AY1256 09.01.2020 19:20 – 22:40 Budapest – Helsinki

Danubius Health Spa Resort Héviz ****SUP
H-8380 Hévíz, Kossuth Lajos utca 9-11
Puh. + 36 83 889 403
www.danubiushotels.com

Esteetön ja savuton hotelli sijaitsee kauniissa ympäristössä Hévizin keskustassa 5 min. kävelymatkan päässä luonnonjärvestä. Uima-allas, elämysallas,poreallas ja kaksi thermaalivesiallasta, saunaosasto, wellnes-hoidot, kuntosali, Emporium-kauneushoitola, erilaisia hierontapalveluita, klassisia kylpylähoitoja. Oma lämmminvesikaivo. Tavirózsa-ravintola, Ciklámen-kahvila ja kokoustilat. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Tilavissa ( 25 m2 ) standard-huoneissa kylpy, suihku, wc, hiustenkuivaaja, taulu-TV, tallelokero, maksuton WIFI, suoravalintapuhelin, lisämaksullinen minibaari, kylpytakki, kokolattiamatto ja parveke.

Matkan hinta

1041 eur/henkilö kahden hengen apart-huoneessa eli n. 150 eur/vrk
1209 eur/henkilö yhden hengen huone eli 173 eur/vrk

Hintaan sisältyy :
• Finnairin menopaluulennot Helsinki-Budapest-Helsinki
• majoitus valitussa huonetyypissä 7 yötä
• täysihoito ( aamiainen, lounas ja päivällinen myös mahdollisen erikoisruokavalion mukaan sisältäen ruokajuoman )
• matkanjohtajan, oppaan ja hyvinvointivalmentaja Minna Ruohtulan palvelut matkan aikana muunmuassa hyvinvointiluennot , liikunnalliset ohjelmat vedessä ja maankamaralla. Viikon aikana on mahdollisuus myös ravintoainemittauksiin.
• lentokenttäkuljetukset Budapestin lentoasema-Héviz-Budapestin lentoasema ja Budapestin kaupunkikiertoajelu kauppahallivierailuin ja ruokailun.
• turistiverot
• Matkatavarat lennoilla: 1 x 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
• allas-ja saunaosaston päivittäinen käyttö
• kuntosalin päivittäinen käyttö
• ryhmäjumppa tai muut urheilumahdollisuudet
• kylpytakki

Ilmoittautumiset info at minnapu.fi
Lisätietoja 040 589 5161

Unkarista on tullut kylpylämaa maaperässä olevien kuumien lähteiden mineraalipitoisten vesien vuoksi. Niistä on haettu lievennystä vaivoihin ja parannusta sairauksiin. Jo keskiajalla etenkin lihas- ja nivelvaivoja hoidettiin mineraalipitoisilla vesillä. Kun turkkilaiset valloittivat Unkarin, kylpylät yleistyivät 1500- ja 1600-luvuilla.

Aivan omanlaisensa kylpyläkohde on Balatonin länsipuolella oleva pikkuinen Hévízin kaupunki, jossa on samanniminen järvi. Eikä mikä tahansa järvi, vaan suuri kuumavesiallas. Sen rannalla on terveyskylpylä ja pienen järven vesi on lievästi radioaktiivista, mineraalipitoista ja läpi vuoden, siis myös talvikuukausina, vähintään 24–26 asteista. Hévizissä on Unkarin perinteikkäin kuumavesilähde. Etenkin liikuntavaikeuksista ja reumasairauksista kärsivät tulevat Hévíziin hakemaan apua. Veden on väitetty auttavan myös gynekologisiin vaivoihin ja verenkiertoon. Maksimiaika, joka vedessä enintään suositellaan oltavaksi, on puolisen tuntia. Vesi on lämmintä ja mieluiten siinä vain lilluu. Alla olevasta lähteestä vettä pulppuaa siihen tahtiin, että järven vesi vaihtuu kolmessa ja puolessa päivässä. Kirkasta vesi ei kuitenkaan ole, sillä järvessä on mutapohja. Mutaa viedään eri kylpylöiden hoitoihin.


HUOM ! Hinnat perustuvat heinäkuussa 2019 voimassa oleviin hinta-ja valuuttatietoihin, joiden muuttuessa pidätämme oikeuden hintamuutokseen.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Program Travel Kft. /Hungary

MATKAN VARAUS- JA MAKSUEHDOT: Matkasopimus syntyy, kun matkustaja tilattuaan matkan suorittaa varausmaksun 200 € /henkilö viimeistään 25.10.2019, jota ei hyvitetä mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppusuoritus maksetaan viimeistään 25.11.2019. Jos maksusuoritukset laiminlyödään, on matkanjärjestäjällä oikeus purkaa sopimus.

HINNAT: Matkapalvelujen hinnat perustuvat 25.7.2019 voimassa olleisiin hinnastoihin. Näiden oleellisesti muuttuessa pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jotka tarkistetaan 6 viikkoa ennen matkaa.

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET: Tämän matkan kohdalla noudatetaan järjestäjätahojen, hotellien ja lentoyhtiöiden meille antamia peruutusehtoja: Aikaisemmin kuin 25.11.2019 tapahtuneesta peruutuksesta peritään 200 € /henkilö. Tämän jälkeen peruutuksista peritään koko matkan hinta.

VAKUUTUS: Matkapalvelujen hintaan ei sisälly vakuutusta. Suosittelemme peruutusturvan kattavan matkavakuutuksen ottamista.

MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUDET JA VASTUUT: Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka mm. matkakohteessa ilmenevien ylivoimaisten esteiden vuoksi. Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat ”force majeure” -tapauksissa. Lisäksi matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, kuljetusvälinettä, aikataulua tai reittiä, jos muutokset eivät olennaisesti vaikuta matkan sisältöön. Kuljetuksiin osallistuvien lentoyhtiöiden vastuu määräytyy ilmakuljetussopimuslain mukaisesti. Tiedot annetaan muutosvarauksin. Matkan toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää; matkan mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan 25.10.2019 mennessä.