fbpx

Tammikuu

Hyvää kuluvaa vuotta 2020 

🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏

Tammikuun ohjelmaa MinnApu IhanaOlossa.
Tiimimme on täydentynyt Helenan tietotaidolla. Hänen esittelynsä löydät tiimiosiosta.

🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏

 

 

4.1. Kehokevennysryhmät aloittavat, mukaan pääsee aina.

6.1. Loppiainen

7.1. Makupiste munajakelu klo 17-18. Tilauslista MinnApuIhanaOlon facebook sivuilla http://www.facebook.com/minnapuihanaolo

17.1. HTH/Hyväätekevä hengitys -zoomikurssi alkaa osa 1 klo 18

21.1. Makupiste munajakelu klo 17-18, Tilauspostaus tulee kuluvan viikon alussa.Tilauslista MinnApuIhanaOlon facebook sivuilla http://www.facebook.com/minnapuihanaolo

24.1. HTH/Hyväätekevä hengitys -zoomikurssi osa 2 klo 18

31.1. HTH/Hyvää tekevä hengitys-zoomikurssi osa 3 klo  18

Hoitohieronnat muunmuassa purentalihashieronnat ja ravintoainemittaukset jatkuvat hyvää aseptiikkaa noudattaen.

Hoitohieronnat, ravintoainemittaukset ja valmennukset jatkuvat loppuvuoden, hoitoaikoja on rajoitetusti. Varaa aika www.minnapu.fi-sivuilta tai soita. Aseptiikka on kunnossa.

🎄🎁✨🎁🎄🎁✨🎁🎄🎁✨🎁🎄🎁✨

MinnApu IhanaOlo on hyvinvoinnin tukenasi.

Hierontahoidot ovat varattavissa kehokäsittelyyn muunmuassa hieronta, purentalihashieronta, perinteinen jäsenkorjaus, intialainen päähieronta, kuumakivi – ja imukuppihieronta www.minnapu.fi/ajanvaraus

Lahjakortit ja hyvinvointipaketit.  Suunnitellaan yhdessä sopiva paketti.

Eikä tässä vielä kaikki 🍁 Kannattaa seurata sivujamme.

Aseptiikka on kunnossa. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, mieluusti 48 h ennen zoomien alkua tai kivijalkatapahtumiimme. Paikkoja on rajoitetusti. Mahdollisista muutoksista tms. ilmoitamme osallistujille.

Olisiko sinulla toiveita hyvinvoinnin aihealueista? Olemme täällä auttaaksemme sinua hyvinvoinnin viidakossa löytämään sinulle sen osuvimman polun ja ratkaisun.

Zoomeja on aiheesta kevyesti elämäntapamuutokseen, ihonhoito / kasvot – vartalo, liikunta.  Puhdistuksen kautta keho hengittää!

Uusi CellRESET ryhmämme aloittaa kehokevennyksen  v. 2021 alussa. Mukaan mahtuu vielä. Toki voit aloittaa myöhemminkin, ota yhteys ja kerromme ensistepit.

Voidaan hyvin.

Muistathan IhanaOlon ajanvarausjärjestelmä on käytösssäsi 24/7. Otathan yhteyttä, jos sopivaa ravintokonsultaatio tai -mittaus, hierontahoitoaikaa ei ole avoinna kalenterissa. Meitä kehutaan joustaviksi, joten laita viestiä, soita ja sovitaan aika.

Olemme tiiviissä yhteistyössä funktionaalisen ravintoterapeutti MMM Miia Inkeroisen kanssa, www.ravinnonvoima.fi

RAVINNON VOIMAN LUENNOT JA WEBINAARIT

Hän selventää muunmuassa syvemmin solujemme aineenvaihdunnasta, insuliiniresistenssista, maksan tärkeästä tehtävästä, kehon autonomisen hermoston tasapainosta ja kuinka voimme ravinnon voimalla ylläpitää hyvinvointiamme. Saat hyvät vinkit. Ilmoittautuminen IhanaOloon 040 5895161, info@minnapu.fi, paikkoja rajoitetusti.

Tauolla :

SPIRAALISTABILAATIO
Tule kokeilemaan spiraalistabilaatiota pienryhmässä. Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka tähtää erityisesti selän toiminnallisuuden kehittämiseen. Menetelmä on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selän kipujen ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja parantamisessa.

Sinulla ei tarvitse olla liikunnallista taustaa voidaksesi osallistua. Tunnilla työskennellään kevyesti erityisiä spiraalistabilaatio-vastuskuminauhoja käyttäen. Pukeudu tunnille joustaviin, mukaviin vaatteisiin ja varaa lämmintä vaatetta mukaan.

Uusille tunnin kokeiluhinta on 10 euroa / hlö ja muille 15 euroa / hlö. Maksu pankkikortilla tai käteisellä. Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu tekstaamalla/soittamalla Jennille p. 0451641334

Tilauksesta

YIN JOOGA
perustuu joogaan, kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen meridiaani ajatteluun, taolaisuuteen ja vähän kiinalaisiin kamppailulajeihinkin. Joogan avulla pyritään hoitamaan kehoa, avaamaan kalvorakenteita ja rentouttamaan lihaksia.Yin-jooga hellii mieltä ja kehoa lempeällä tavalla, liikutaan hitaasti ja rauhallisesti.
Yin-jooga sopii kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita.
Lämmintä vaatetta päälle ja mukaan; villasukat vakiovaruste
Minimimäärä on neljä.
Maksu mobilepay tai käteinen ensimmäisellä kerralla ennen tuntia, 100 eur/ 5x kurssi a 90 min, sitovat ilmoittautumiset. Osallistujat mielellään aina viim. 10 min ennen tunnin alkua paikalla, jotta päästään aloittamaan ja lopettamaan ajoissa.
Joogaope Terhi on suorittanut joogaopettaja RYT200 koulutuksen muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä hän on RYT300 jatkokoulutuksessa. Joogaa ja pääasiassa yin-joogaa Terhi on harrastanut yli 15 vuotta. Muuta liikuntataustaa on agilitysta, jalkapallosta, karatesta, kilpatansseista, pilateksesta, ratsastuksesta…kesällä golf ja lavatanssit kuuluu suosikkilajeihin.

Lisätietoa IhanaOlosta Minnalta 040 589 5161 info@minnapu.fi