fbpx

Lokakuu-juhlakuu

Oikein kaunista lokakuuta!

🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

Vietämme koko kuun juhlakuukautta!

Kahdeksan vuotta MinnApun taivalta takana❤️
Laajensimme IhanaOloksi vuosi sitten. IhanaOlo on kolmen naisen, Annen, Jennin ja Minnan yhteinen tahtotila motolla rakkaudesta hyvinvointiin.

Juhlatarjoukset voimassa kuun loppuun.

🍁 minimi 1 h hoitohieronnat sisältävät halutessasi näytteen purentalihashieronnasta, hinta 50€/ Jenni ja Minna
🍁Vitamiini- ja hivenainemittaus sis. suolistonkunto, ph-tasapaino, luusto. Hinta 20€
🍁Riittoisa MicroSolve Q10 MicroSolve OxyRepair käsivoide 10€

Juhlatarjoukset/varaukset vain lokakuulle. Hierontahoitoajat löydät näppärästi sivuiltamme kohdasta ajanvaraus. Ota yhteys puhelimitse, jos ei sopivaa aikaa löydy sähkökalenteristamme.

Tuppaamme olemaan joustavia❤️

Muistathan myös lahjakorttimme.

Lokakuussa tapahtuu:

To 1.10. Niittymunajakelu klo 17-18 yhteistyössä Makupisteen kanssa. Kenno 10€
2-3.10. Taitojen syvennystä purentalihaskoulutuksessa
Su 4.10. CellRESET- ryhmä siirtyy optimoinnille.
Ma 5.10. Uuden ryhmän startti kehonpuhdistukseen, CellRESET.

To 15.10. Niittymunajakelu klo 17-18 yhteistyössä Makupisteen kanssa. Kenno 10€
La 17.10. Avoimet ovet hyvinvointiin.
ja myös syyskuun CellRESET – ryhmän tapaaminen IhanaOlossa. Erillinen tapahtumasivu julkaistaan.

18.10.-31.10 Arvonta hyvinvointisi tueksi.

Ti 22.10. klo 18 Ravinnon Voima live webinaari, kesto 1h. Ilmoittaudu mukaan. Maksuton.

Hyvinvoinnin zoomeja järjestetään kuun aikana.

Eikä tässä vielä kaikki 🍁 Kannattaa seurata sivujamme.

Aseptiikka on kunnossa. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, mieluusti 48 h ennen zoomien alkua tai kivijalkatapahtumiimme. Paikkoja on rajoitetusti. Mahdollisista muutoksista tms. ilmoitamme osallistujille.

Olisiko sinulla toiveita hyvinvoinnin aihealueista? Olemme täällä auttaaksemme sinua hyvinvoinnin viidakossa löytämään sinulle sen osuvimman polun ja ratkaisun.

Zoomeja on aiheesta kevyesti elämäntapamuutokseen, ihonhoito / kasvot – vartalo, liikunta.  Puhdistuksen kautta keho hengittää!

Uusi CellRESET ryhmämme aloittaa kehokevennyksen  5.10. Mukaan mahtuu vielä. Toki voit aloittaa myöhemminkin, ota yhteys ja kerromme ensistepit.

Voidaan hyvin.

Muistathan IhanaOlon ajanvarausjärjestelmä on käytösssäsi 24/7. Otathan yhteyttä, jos sopivaa ravintokonsultaatio tai -mittaus, hierontahoitoaikaa ei ole avoinna kalenterissa. Meitä kehutaan joustaviksi, joten laita viestiä, soita ja sovitaan aika.

Olemme tiiviissä yhteistyössä funktionaalisen ravintoterapeutti MMM Miia Inkeroisen kanssa, www.ravinnonvoima.fi

RAVINNON VOIMAN LUENNOT JA WEBINAARIT

Hän selventää muunmuassa syvemmin solujemme aineenvaihdunnasta, insuliiniresistenssista, maksan tärkeästä tehtävästä, kehon autonomisen hermoston tasapainosta ja kuinka voimme ravinnon voimalla ylläpitää hyvinvointiamme. Saat hyvät vinkit. Ilmoittautuminen IhanaOloon 040 5895161, info@minnapu.fi, paikkoja rajoitetusti.

Tauolla :

SPIRAALISTABILAATIO
Tule kokeilemaan spiraalistabilaatiota pienryhmässä. Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka tähtää erityisesti selän toiminnallisuuden kehittämiseen. Menetelmä on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selän kipujen ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja parantamisessa.

Sinulla ei tarvitse olla liikunnallista taustaa voidaksesi osallistua. Tunnilla työskennellään kevyesti erityisiä spiraalistabilaatio-vastuskuminauhoja käyttäen. Pukeudu tunnille joustaviin, mukaviin vaatteisiin ja varaa lämmintä vaatetta mukaan.

Uusille tunnin kokeiluhinta on 10 euroa / hlö ja muille 15 euroa / hlö. Maksu pankkikortilla tai käteisellä. Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu tekstaamalla/soittamalla Jennille p. 0451641334

Tilauksesta

YIN JOOGA
perustuu joogaan, kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen meridiaani ajatteluun, taolaisuuteen ja vähän kiinalaisiin kamppailulajeihinkin. Joogan avulla pyritään hoitamaan kehoa, avaamaan kalvorakenteita ja rentouttamaan lihaksia.Yin-jooga hellii mieltä ja kehoa lempeällä tavalla, liikutaan hitaasti ja rauhallisesti.
Yin-jooga sopii kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita.
Lämmintä vaatetta päälle ja mukaan; villasukat vakiovaruste
Minimimäärä on neljä.
Maksu mobilepay tai käteinen ensimmäisellä kerralla ennen tuntia, 100 eur/ 5x kurssi a 90 min, sitovat ilmoittautumiset. Osallistujat mielellään aina viim. 10 min ennen tunnin alkua paikalla, jotta päästään aloittamaan ja lopettamaan ajoissa.
Joogaope Terhi on suorittanut joogaopettaja RYT200 koulutuksen muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä hän on RYT300 jatkokoulutuksessa. Joogaa ja pääasiassa yin-joogaa Terhi on harrastanut yli 15 vuotta. Muuta liikuntataustaa on agilitysta, jalkapallosta, karatesta, kilpatansseista, pilateksesta, ratsastuksesta…kesällä golf ja lavatanssit kuuluu suosikkilajeihin.

Lisätietoa IhanaOlosta Minnalta 040 589 5161 info@minnapu.fi

 

https://www.facebook.com/events/236863257434530/