fbpx

Huhtikuu

 
Muutoksen tuulia on ollut vuoden alusta.
 
MinnApun löydät verkosta hyvinvointizoomein ja teamsein.
 
1.2. alkaen hoitopisteenä toimii harppauksen päässä oleva Galendos, osoitteessa Paciuksenkaari 19 Helsinki.
 
🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏🌿🙏

Tiedämme haasteet kehon hyvinvoinnin ylläpidossa. Koulutukseni, innokas oppiminen hyvinvoinnin saloihin ja omat kokemuksemme ovat antaneet meille läheltä tietoa, mitkä työkalut kannattaa ottaa ottaa käyttöön, mitkä jättää. Voimme räätälöidä sinun tarpeisiin olevan kokonaisuuden fiksusti. 

 
 
 
Tutustu  ihonhoito-ja ravintolisätarjontaan verkkokaupassa. Kaikilla tuotteilla on kuukauden 100% tyytyväisyystakuu, yli 50 eur tilaukset postimaksutta.  http://www.6261054.fitline.com
 
 
Palvelut

Monipuoliset hierontahoidot  muunmuassa  purentalihashieronta, perinteinen jäsenkorjaus

Ravintoainemittaukset, ravintovalmennus

Hoitava hengitys yksilö-ja ryhmätunnit verkossa

Hyvinvointiterveisin

Minna

Aseptiikka on kunnossa. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, mieluusti 48 h ennen zoomien alkua tai kivijalkatapahtumiimme. Paikkoja on rajoitetusti. Mahdollisista muutoksista tms. ilmoitamme osallistujille.

Olisiko sinulla toiveita hyvinvoinnin aihealueista? Olemme täällä auttaaksemme sinua hyvinvoinnin viidakossa löytämään sinulle sen osuvimman polun ja ratkaisun.

Zoomeja on aiheesta kevyesti elämäntapamuutokseen, ihonhoito / kasvot – vartalo, liikunta.  Puhdistuksen kautta keho hengittää!

Voidaan hyvin.

Otathan yhteyttä info at minnapu.fi ja varataan aika.

Olemme tiiviissä yhteistyössä funktionaalisen ravintoterapeutti MMM Miia Nuutilan kanssa, www.ravinnonvoima.fi

RAVINNON VOIMAN LUENNOT JA WEBINAARIT

Hän selventää muunmuassa syvemmin solujemme aineenvaihdunnasta, insuliiniresistenssista, maksan tärkeästä tehtävästä, kehon autonomisen hermoston tasapainosta ja kuinka voimme ravinnon voimalla ylläpitää hyvinvointiamme. Saat hyvät vinkit. Ilmoittautuminen  040 5895161, info@minnapu.fi, paikkoja rajoitetusti.

 

Lisätietoa Minnalta 040 589 5161 info@minnapu.fi