Tiimi

IhanaOlo tiimi esittäytyy

ANNE

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja ravintoneuvoja. Sairaanhoitajan työkokemusta on lähes 40 vuotta. Valmistuin Saluksen Terveysopistosta ravintoneuvojaksi ja olen suorittanut myös PTCA Health Coach-koulutuksen ja intialaisen päähieronnan kurssin.

Olen kotoisin Virosta ja äidinkieleni on viro. Puhun suomea, venäjää ja englantia.

Ravitsemus on ollut minulle aina sydäntäni lähellä, sillä ravitsemus ei ole pelkästään ruoan syömistä, se on paljon muutakin.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään itsestään voimia ja keinoja voidakseen hyvin fyysisesti ja psyykkisesti. Meissä jokaisessa on taitoja itsensä kehittämiseen, täytyy vain löytää ne oikeat polut.

Tarjoan terveyden ja hyvinvoinnin valmennuksia
ryhmille ja yksilöille muunmuassa ravintovalmennuksia, ravintoneuvontaa ja ravintoainemittauksia. Intialaisen päähieronnan avulla autan asiakkaita rentoutumaan.

Sähköinen ajanvaraus on tulossa www.minnapu.fi sivustolle, mutta sitä ennen otathan yhteyttä 044 3689180

JENNI

Olen koulutettu hieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja Jenni. Aloitan työt hiljalleen IhanaOlossa marraskuun aikana. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012. Hierojan tutkinnon lisäksi minulta löytyy lähihoitajan koulutus.

Kurssittaudun jatkuvasti lisää voidakseni tarjota mahdollisimman monipuolisia hoitomenetelmiä. Haluan huomioida asiakkaat aina yksilöllisesti ja löytää kullekin parhaan kokonaisuuden mahdollisimman hyvään lopputulokseen päästäksemme. Haluan työskennellä rauhallisella ja kiireettömällä otteella sinun parhaaksesi.

Klassisen hieronnan ja jäsenkorjauksen lisäksi teen mm. kuumakivihierontaa, imukuppihierontaa eli kuivakuppausta ja intialaista päänhierontaa. Tarvittaessa teen myös kinesioteippauksia ja käytöstäni löytyy myös työkaluja fascian käsittelyyn sekä matalatehoiseen laserhoitoon. Pian laajennan myös osaamistani manuaaliseen purentalihasten hoitamiseen. Tulevaisuudessa voisin myös vetää pienryhmiä esim. spiraalistabilaation, rentoutusten tai venyttelyjen merkeissä.

Mukanani kulkee myös opaskoira Jaava, joka ottaa aina mielellään rapsutuksia vastaan halukkailta hoitoon tulijoilta.

JAANA

Olen IhanaOlon neljäs puuhanainen Jaana 57 v. ja kolmen aikuisen pojan äiti, jolla vihdoin on aikaa itselleen!
Kiinnostuin jokunen vuosi sitten etsimään vastauksia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja omiin pulmiini sekä myöhemmin myös läheisteni kysymyksiin koskien univaikeuksia, närästystä, jalkojen suonenvetoa yms. Vastaukset ja apu löytyivät, tulosta syntyi. Nyt ylläpidän hyvinvointiani löytämilläni työkaluilla.

Entä Sinä? Onko elämäsi kunnossa vai kaipaatko jotain lisää?
Positiivista energiaa, uusia ystäviä? Vai mietitkö, miten tehdä jotain merkityksellistä elämässäsi tai kenties haluaisit lisää aikaa itsellesi?
Nimittäin kaikkeen tähän voi löytyä ratkaisu – ihan yllättävästä asiasta!

Jos sinulla on samanlainen fiilis kuin minulla oli eli etsit jotain ”uutta suuntaa elämääsi”, niin ole yhteydessä! Tiimissä on voimaa, yhdessä on kiva tehdä erilaisia asioita hyvän parissa.

Elämä on Ihanaa – tartu siihen kaksin käsin ja tee siitä Sinun näköisesi!