fbpx

Tiimi

IhanaOlo tiimi esittäytyy

ANNE

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja ravintoneuvoja. Sairaanhoitajan työkokemusta on lähes 40 vuotta. Valmistuin Saluksen Terveysopistosta ravintoneuvojaksi ja olen suorittanut myös PTCA Health Coach-koulutuksen ja intialaisen päähieronnan kurssin.

Olen kotoisin Virosta ja äidinkieleni on viro. Puhun suomea, venäjää ja englantia.

Ravitsemus on ollut minulle aina sydäntäni lähellä, sillä ravitsemus ei ole pelkästään ruoan syömistä, se on paljon muutakin.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään itsestään voimia ja keinoja voidakseen hyvin fyysisesti ja psyykkisesti. Meissä jokaisessa on taitoja itsensä kehittämiseen, täytyy vain löytää ne oikeat polut.

Tarjoan terveyden ja hyvinvoinnin valmennuksia
ryhmille ja yksilöille muunmuassa ravintovalmennuksia, ravintoneuvontaa ja ravintoainemittauksia. Intialaisen päähieronnan avulla autan asiakkaita rentoutumaan.

Otathan yhteyttä  044 3689180. Sivuiltamme löytyy myös sähköinen ajanvaraus

JENNI

Olen koulutettu hieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja Jenni. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012. Hierojan tutkinnon lisäksi minulta löytyy lähihoitajan koulutus.

Kurssittaudun jatkuvasti lisää voidakseni tarjota mahdollisimman monipuolisia hoitomenetelmiä. Haluan huomioida asiakkaat aina yksilöllisesti ja löytää kullekin parhaan kokonaisuuden mahdollisimman hyvään lopputulokseen päästäksemme. Haluan työskennellä rauhallisella ja kiireettömällä otteella sinun parhaaksesi.

Klassisen hieronnan ja jäsenkorjauksen lisäksi teen mm. kuumakivihierontaa, imukuppihierontaa eli kuivakuppausta ja intialaista päänhierontaa. Tarvittaessa teen myös kinesioteippauksia ja käytöstäni löytyy myös työkaluja fascian käsittelyyn sekä matalatehoiseen laserhoitoon. Pian laajennan myös osaamistani manuaaliseen purentalihasten hoitamiseen. Voin myös ohjata pienryhmiä esim. spiraalistabilaation, rentoutusten tai venyttelyjen merkeissä.

Mukanani kulkee myös opaskoira Jaava, joka ottaa aina mielellään rapsutuksia vastaan halukkailta hoitoon tulijoilta.

MINNA

Olen ollut hyvinvoinnin laajalla alalla jo kohta 35 vuotta ja yhä haluan päivittää tietoani ja oppia lisää. Olin myös useamman vuoden aikoinaan kylpylä-, kaupunki- ja rantalomaoppaana useissa kohteissa sinullekin varmasti tutuissa kohteissa. Perustin MinnApun v. 2012 ja opiskelin aiemman hierojan ja shiatsukoulutuksen lisäksi perinteisen jäsenkorjauksen taidot yhdessä Jennin kanssa. Syvensin hoitotietolaariani lokakuussa 2020 purentalihashieronnalla VoiceWell- perustajan Kicka Leppäsen johdolla.

Olen syventynyt myös soluaineenvaihdunnan saloihin ja se kiinnostaa minua suuresti. Mitä hyvää saammekaan aikaan ravinnon voimalla. Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina ja joka päivä yhä enemmän. Terveyden ja hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, liikunta, ihmissuhteet ja ravinto. Elinvoimaiset, puhtaat ravintoaineet ovat kaiken perusta. Hellikäämme solumme hyvinvointia.

Järjestän myös hyvinvointireissuja mm. nyt keväällä Kroatia 7.4.2020. Nyt tauolla.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta sisällä ja ulkona, palstaviljely ( olen yrttihörhö), talviuinti, kulttuuririennot.

Mitään ei muutu, jos ei mitään muuta. Soita 040 589 5161 ja sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan tämänhetkisiä ja kenties tarvittavia muutoksia hyvinvoinnin polulla. Päätös on sinun.