fbpx

Tiimi

IhanaOlo tiimi esittäytyy

Tervehdys kaikille!

ANNE

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja ravintoneuvoja. Sairaanhoitajan työkokemusta on lähes 40 vuotta. Valmistuin Saluksen Terveysopistosta ravintoneuvojaksi ja olen suorittanut myös PTCA Health Coach-koulutuksen ja intialaisen päähieronnan kurssin.

Olen kotoisin Virosta ja äidinkieleni on viro. Puhun suomea, venäjää ja englantia.

Ravitsemus on ollut minulle aina sydäntäni lähellä, sillä ravitsemus ei ole pelkästään ruoan syömistä, se on paljon muutakin.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään itsestään voimia ja keinoja voidakseen hyvin fyysisesti ja psyykkisesti. Meissä jokaisessa on taitoja itsensä kehittämiseen, täytyy vain löytää ne oikeat polut.

Tarjoan terveyden ja hyvinvoinnin valmennuksia
ryhmille ja yksilöille muunmuassa ravintovalmennuksia, ravintoneuvontaa ja ravintoainemittauksia. Intialaisen päähieronnan avulla autan asiakkaita rentoutumaan.

Minut tavoitat numerosta  044 3689180.

JENNI

Olen koulutettu hieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja Jenni. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2012. Hierojan tutkinnon lisäksi minulta löytyy lähihoitajan koulutus.

Kurssittaudun jatkuvasti lisää voidakseni tarjota mahdollisimman monipuolisia hoitomenetelmiä. Haluan huomioida asiakkaat aina yksilöllisesti ja löytää kullekin parhaan kokonaisuuden mahdollisimman hyvään lopputulokseen päästäksemme. Haluan työskennellä rauhallisella ja kiireettömällä otteella sinun parhaaksesi.

Klassisen hieronnan ja jäsenkorjauksen lisäksi teen mm. kuumakivihierontaa, imukuppihierontaa eli kuivakuppausta ja intialaista päänhierontaa. Tarvittaessa teen myös kinesioteippauksia ja käytöstäni löytyy myös työkaluja fascian käsittelyyn sekä matalatehoiseen laserhoitoon. Pian laajennan myös osaamistani manuaaliseen purentalihasten hoitamiseen. Voin myös ohjata pienryhmiä esim. spiraalistabilaation, rentoutusten tai venyttelyjen merkeissä.

Mukanani kulkee myös opaskoira Jaava, joka ottaa aina mielellään rapsutuksia vastaan halukkailta hoitoon tulijoilta. Minut tavoitat numerosta 045 164 1334

MINNA

Olen ollut hyvinvoinnin laajalla alalla jo kohta 35 vuotta ja yhä haluan päivittää tietoani ja oppia lisää. Olin myös useamman vuoden aikoinaan kylpylä-, kaupunki- ja rantalomaoppaana useissa kohteissa sinullekin varmasti tutuissa kohteissa. Perustin MinnApun v. 2012 ja opiskelin aiemman hierojan ja shiatsukoulutuksen lisäksi perinteisen jäsenkorjauksen taidot yhdessä Jennin kanssa. Syvensin hoitotietolaariani lokakuussa 2020 purentalihashieronnalla VoiceWell- perustajan Kicka Leppäsen johdolla ja hoitavahengitys. Olen kouluttautunut Hoitava Hengitys HB®-ohjaajaksi ja jaan mieluusti oppimaani kursseillanikin. Hoitava Hengitys HB ® on Marketta Mannisen luotsaama, Buteyko-menetelmään pohjautuva metodi, jonka avulla normalisoidaan hengityksen häiriöitä, kuten mm. liikahengitystä.
Lievitystä mm. astmaan, tukkoisuuteen, kuorsaukseen sekä uniapneaan.
Hoitava Hengitys HB ® pohjautuu tutkittuun Buteyko-menetelmään ja se tarjoaa lääkkeetöntä sekä luonnonmukaista lievitystä hengityksen ongelmiin. Apua saavat mm. astmasta, tukkoisuudesta tai poskiontelovaivoista kärsivät. Lisäksi menetelmän harjoitteilla voidaan merkittävästi lievittää stressiä sekä paniikkihäiriön oireita ja parantaa unenlaatua kuorsauksen hiljentymisen sekä unenaikaisten hengityskatkosten vähentymisen myötä.

Olen syventynyt myös soluaineenvaihdunnan saloihin ja se kiinnostaa minua suuresti. Mitä hyvää saammekaan aikaan ravinnon voimalla. Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina ja joka päivä yhä enemmän. Terveyden ja hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, liikunta, ihmissuhteet ja ravinto. Elinvoimaiset, puhtaat ravintoaineet ovat kaiken perusta. Hellikäämme solumme hyvinvointia.

Järjestän myös hyvinvointireissuja. Nyt tauolla.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta sisällä ja ulkona, palstaviljely ( olen yrttihörhö), talviuinti, kulttuuririennot.

Mitään ei muutu, jos ei mitään muuta. Soita 040 589 5161 ja sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan tämänhetkisiä ja kenties tarvittavia muutoksia hyvinvoinnin polulla. Päätös on sinun.


HELENA
Haluatko muutosta johonkin elämän ongelmaan tai haasteeseen? Tuntuuko tällä hetkellä vaikealta
tai haluatko vain keskustella? Ratkaisukeskeinen lyhytterapia voi auttaa sinua.
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarasuuntautunut, asiakkaan omia resursseja
hyödyntävä psykoterapian muoto, joka auttaa löytämään uudenlaisia ratkaisuja ongelmiin.
Ratkaisukeskeinen työskentely on luonteeltaan lyhytkestoista ja se suuntautuu tulevaisuuteen.
Useiden tutkimusten mukaan lyhytterapiat ovat tehokkaita ja vaikuttavia hoitomuotoja. Hyviä
tuloksia voi saada jo muutamalla tapaamiskerralla. Se ei vaadi asiakkaan sitoutumista useiksi
vuosiksi.
Lyhytterapialla pyritään vaikuttamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai oireeseen.
Esimerkiksi erilaiset mielenterveysongelmat, pelot, riippuvuudet, masennus, alakuloisuus,
uupumus, yksinäisyys, stressi, työpaineet, fyysinen sairastamisen vaikutus elämään ja
toimintakykyyn, ahdistuneisuus, syömishäiriöt, erilaiset syömiseen liittyvät haasteet, haasteet
ihmissuhteissa, traumaattiset kokemukset, ynnä muut elämän haasteet.
Terveyden- ja luontaishoidon sekä ravitsemustieteen ja funktionaalisen ravintoterapian opiskelun
sekä työkokemukseni myötä huomioin kehon tasapainotilan vaikutusta asiakkaan hyvinvointiin.
Minulla on myös pitkä kokemus psykiatrisesta sairaanhoidosta syömishäiriötä sairastavien parissa.
Ihmisten kanssa työskentely ja auttaminen on minun juttuni. Haluan olla tukenasi.
Tervetuloa tutustumaan! Ensimmäinen tapaaminen ilman veloitusta.

Tavoitat minut numerosta 050 572 0053. Soita, niin sovitaan tapaaminen.