fbpx

Minnan tarina

Tervehdys kaikille!
 

Minna

Olen ollut hyvinvoinnin laajalla alalla yli 35 vuotta ja yhä haluan päivittää tietoani ja oppia lisää. Olin myös useamman vuoden aikoinaan kylpylä-, kaupunki- ja rantalomaoppaana useissa kohteissa sinullekin varmasti tutuissa kohteissa. Perustin MinnApun v. 2012 ja opiskelin aiemman hierojan ja shiatsukoulutuksen lisäksi perinteisen jäsenkorjauksen taidot. Syvensin hoitotietolaariani lokakuussa 2020 purentalihashieronnalla VoiceWell- perustajan Kicka Leppäsen johdolla. Olen kouluttautunut myös Hoitava Hengitys HB®-ohjaajaksi ja jaan mieluusti oppimaani kursseillani Hoitava Hengitys HB ® on Marketta Mannisen luotsaama, Buteyko-menetelmään pohjautuva metodi, jonka avulla normalisoidaan hengityksen häiriöitä, kuten mm. liikahengitystä.
Lievitystä mm. astmaan, tukkoisuuteen, kuorsaukseen sekä uniapneaan.
Hoitava Hengitys HB ® pohjautuu tutkittuun Buteyko-menetelmään ja se tarjoaa lääkkeetöntä sekä luonnonmukaista lievitystä hengityksen ongelmiin. Apua saavat mm. astmasta, tukkoisuudesta tai poskiontelovaivoista kärsivät. Lisäksi menetelmän harjoitteilla voidaan merkittävästi lievittää stressiä sekä paniikkihäiriön oireita ja parantaa unenlaatua kuorsauksen hiljentymisen sekä unenaikaisten hengityskatkosten vähentymisen myötä.

Olen syventynyt myös soluaineenvaihdunnan saloihin ja se kiinnostaa minua suuresti. Mitä hyvää saammekaan aikaan ravinnon voimalla. Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina ja joka päivä yhä enemmän. Terveyden ja hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, liikunta, ihmissuhteet ja ravinto. Elinvoimaiset, puhtaat ravintoaineet ovat kaiken perusta. Hellikäämme solumme hyvinvointia.

Järjestän myös hyvinvointireissuja.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta sisällä ja ulkona, palstaviljely ( olen yrttihörhö), talviuinti, kulttuuririennot.

Mitään ei muutu, jos ei mitään muuta. Soita 040 589 5161 ja sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan tämänhetkisiä ja kenties tarvittavia muutoksia hyvinvoinnin polulla. Päätös on sinun.